دنیای مینی کامپیوترها

ارائه جدیدترین مقالات و مطالب علمی روز درباره علوم کامپیوتر و فناوری

دنیای مینی کامپیوترها

ارائه جدیدترین مقالات و مطالب علمی روز درباره علوم کامپیوتر و فناوری

ارائه جدیدترین مقالات و مطالب علمی روز درباره علوم کامپیوتر و فناوری

  • ۰
  • ۰

چرا هارد را پارتیشن بندی می کنید در مینی کامپیوترها؟

پارتیشن را می توان به عنوان بخشی از هارد دیسک مشاهده کرد. جداسازی منطقی در واقع بخشی از کل فضای هارد دیسک است، اما به نظر می رسد که ما این قسمت از هارد دیسک را به چندین درایو فیزیکی تقسیم کرده ایم.

برخی از اصطلاحات رایج پارتیشن بندی، یعنی اولیه، فعال، توسعه یافته و منطقی، در زیر توضیح داده شده است.

چرا هارد را پارتیشن بندی می کنید؟
در ویندوز، پارتیشن بندی اولیه هارد دیسک با استفاده از ابزار مدیریت دیسک انجام می شود.

مدیریت پارتیشن های پیشرفته مانند بزرگ کردن و کاهش پارتیشن های موجود و ادغام پارتیشن ها با یکدیگر و مانند آن را نمی توان از طریق خود ویندوز انجام داد، بلکه با نرم افزار مدیریت پارتیشن ویژه ای انجام می شود.

هدف از پارتیشن بندی چیست؟
پارتیشن بندی هارد دیسک به پارتیشن به دلایل مختلفی منطقی است، اما در غیر این صورت برای یک کار ضروری است: آماده سازی هارد دیسک برای نصب سیستم عامل.

زمانی که سیستم عاملی مانند ویندوز را نصب می کنید، بخشی از عملیات و در واقع آغاز نصب پارتیشن بندی ویندوز است. این پارتیشن برای تعیین بخشی از هارد دیسک به عنوان ذخیره سازی و نصب فایل های ویندوز استفاده می شود. در سیستم عامل های ویندوز، این پارتیشن اولیه معمولا با حرف C شناخته می شود.

پارتیشن MediaSoft

علاوه بر درایو C، ویندوز معمولاً به طور خودکار پارتیشن‌های بیشتری را در حین نصب ایجاد می‌کند، معمولاً بدون اینکه حرفی از الفبا را به آنها اختصاص دهد. به عنوان مثال، ویندوز 10 یک پارتیشن بازیابی را با استفاده از یک سری ابزار به نام Windows Advanced Startup Options نصب می کند که می توانید از آنها برای عیب یابی مشکلات احتمالی درایو C استفاده کنید.

یکی دیگر از دلایل پارتیشن بندی این است که می توانید سیستم عامل های مختلف را روی یک درایو نصب کنید و انتخاب کنید که کدام سیستم عامل را با بوت دوگانه یا چندگانه شروع کنید. می توانید از ویندوز 7، 10 و لینوکس با هم در یک سیستم استفاده کنید یا حتی 3-4 نوع سیستم عامل مختلف را روی سیستم خود نصب کنید.

برای اجرای بیش از یک سیستم عامل، باید پارتیشن دیگری تعریف کنید زیرا سیستم عامل های جداگانه پارتیشن ها را به صورت درایوهای جداگانه می بینند و مشکل تداخل دیگری وجود ندارد. پارتیشن های متعدد نیاز به هارد دیسک های متعدد برای اجرای چندین سیستم عامل را برطرف می کند.

پارتیشن MediaSoft

همچنین می توان پارتیشن های هارد دیسک را برای مدیریت بهتر فایل ایجاد کرد. در حالی که اساساً همه پارتیشن‌ها بخشی از یک درایو فیزیکی هستند، بهتر است همه پارتیشن‌ها را با حروف درایو جداگانه برای مکان دانلود عکس، ویدیو یا نرم‌افزار در نظر بگیرید تا اینکه همه فایل‌ها را در یک پارتیشن در پوشه‌های جداگانه قرار دهید.

اگرچه این روزها به دلیل مدیریت بهتری که در ویندوز وجود دارد، نیاز کمتری به جداسازی کاربران وجود دارد، اما همچنان می‌توان چندین پارتیشن مجزا برای کاربرانی که یک رایانه را به اشتراک می‌گذارند، داشت تا فایل‌های خود را در قسمت‌های جداگانه و با سهولت بیشتری در Save Share قرار داد.

یکی دیگر از دلایل پارتیشن بندی هارد دیسک جداسازی فایل های سیستم عامل از اطلاعات شخصی است. این اطلاعات شخصی و ارزشمند شما را از استفاده از پارتیشن جداگانه در صورت بروز مشکل اساسی در ویندوز و نیاز به نصب مجدد محافظت می کند.

این پارتیشن مجزا برای اطلاعات شخصی، تهیه نسخه پشتیبان از پارتیشن سیستم را آسان تر می کند زیرا برای هر کدام دو نسخه پشتیبان جداگانه دارید.

  • ۰۰/۱۰/۱۵
  • مینی کامپیوتر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی