Zero Client را راه اندازی کنید
نصب زیروکلاینت با ظهور زیروکلاینت در بازار فناوری اطلاعات و رشد چشمگیر آن ها در مجموعه های کوچک و بزرگ، مدیران فناوری چنین مجموعه هایی به دنبال جایگزینی زیروکلاینت ها با کیس، لپ تاپ، مینی کامپیوتر، تین کلاینت و ... هستند.
بنابراین به طور مختصر نحوه نصب و راه اندازی Zero Client را شرح می دهیم. مراحل راه اندازی راهاندازی کلاینتهای تهی معمولاً شامل چندین مرحله است که برای اکثر کلاینتهای مشترک است:
گام 1: نرم افزار مدیریت Zero Client را روی سرور (مادربرد) نصب کنید.
گام 2: یک کاربر برای کاربران ایجاد کنید.
مرحله 3: نصب فیزیکی دستگاه معمولا در پشت یا کنار صفحه نمایش
مرحله 4: فایلی مانند Multi User Pach را اجرا کنید که می تواند عملیات از راه دور را روان تر و سریع تر کند.
مرحله 5: ورود به سرور یا خودکار است یا سرور IP به صورت دستی برای اتصال به زیروکلاینت ارائه می شود.
سرور زیروکلاینت نکات برجسته سرور: سرورها کامپیوتر اصلی شبکه هستند. بهتر است ویندوز جدید را روی سرور نصب کنید. اگر ویندوز از قبل نصب شده است، مطمئن شوید که به روز رسانی غیرفعال است. لازم به ذکر است که فایروال ویندوز غیرفعال است.
اگر اینترنت سکیوریتی روی سیستم شما نصب است، آن را حذف نصب کنید. نام کاربری پیش فرض را برای تعداد کلاینت های خالی استفاده شده در قسمت حساب کاربری تعریف کنید.
برای هر USER یک رمز عبور جداگانه وارد کنید. در قسمت Remote Setting گزینه Allow connection ... را انتخاب کنید.
در قسمت User Options نام کاربری که قبلا ایجاد کرده اید را اضافه کنید. بسته به ویندوز نصب شده روی سرور، نرم افزار مربوط به Zero Client را نصب و اجرا کنید.
پیکربندی زیروکلاینت نکات مهم در مورد پیکربندی زیروکلاینت: در قسمت Zero Clients Network در پنجره ورود، گزینه IP server را برای Zero Clients تعریف کنید. اگر IP به طور خودکار شناسایی نشد، باید به صورت دستی سرور را تنظیم یا تعریف کند.
نام کاربری و رمز عبور را در پنجره ورود وارد کنید و سپس روی Connect کلیک کنید. توجه داشته باشید که نام کاربری و رمز عبور از قبل بر روی سرور تعریف شده است.
راهنمای راه اندازی ZeroClient راهنمای تنظیم نمونه ای از پرفروش ترین کلاینت های تهی در اینجا نگاهی به نصب یکی از پرفروشترین کلاینتها در سه سال گذشته به نام VCloudPoint میاندازیم:
گام 1: مطمئن شوید که ویندوز روی سرور نصب شده باشد یا ویندوز جدید روی سرور نصب شده باشد.
گام 2: نرم افزار VMATRIX را نصب کنید که نرم افزار مدیریتی برای مشتریان VCloudPoint است.
مرحله 3: در حین نصب، می توانید منطقه شخصی هر کاربر را از محل تا منطقه خصوصی کاربر مشخص کنید. هر کاربر فقط به فضایی که شما ارائه می کنید دسترسی دارد.
مرحله 4: در پارتیشن هایی که برای همه قابل مشاهده است، پارتیشن هایی را که می خواهید در دسترس عموم قرار گیرند را مشخص کنید.
مرحله 5: در بخش نحوه مشاهده دسکتاپ کاربر می توانید کاربران را کنترل کنید. حتی می توانید آنها را روی دسکتاپ خود داشته باشید.
مرحله 6: شما به سادگی می توانید یک کاربر جدید تعریف کنید. حتی لازم نیست این کار را از طریق ویندوز انجام دهید.
مرحله 7: می توانید هر تعداد کاربر را که می خواهید سفارشی یا سفارشی کنید. به عنوان مثال، گرافیک بیشتری را برای یک کاربر خاص در نظر بگیرید، ورودی های USB را ببندید و ...
مرحله 8: از پنجره ابزار، بسیاری از ویژگی ها مانند حالت پخش در دسترس شما هستند. این ویژگی دسکتاپ شما را به همه کاربران گسترش می دهد. این ویژگی در VCloudPoint Zero Client منحصر به فرد است و با استقبال بسیار خوبی از سوی باشگاه ها مواجه شده است.
مرحله 9: از قسمت گزارش می توانید گزارش کاملی از ورود و خروج USER و ... دریافت کنید. نرم افزار Vmatrix کلیدهای راه اندازی ZeroClient در اینجا چند نکته برای کمک به شما برای شروع وجود دارد: استفاده از SSD برای نصب سیستم عامل بر روی سرور می تواند سرعت بسیار بهتری را به کل شبکه تعریف شده توسط زیروکلاینت ارائه دهد.معمولا یک SSD با ظرفیت 64 یا 128 برای درایو C در نظر می گیریم تا سیستم عامل را روی آن نصب کنیم. علاوه بر این هارد HHD برای خود سرور نصب شده است.
وقتی از زیروکلاینت در تمام پروتکل های ارتباطی استفاده می کنید، بار روی رم زیاد است. بنابراین توصیه می شود رم سرور خود را به اندازه ای که پشتیبانی می کند افزایش دهید.
در ادامه به بررسی چندین پیکربندی سرور در هر دو پروتکل RDP و DDP برای 15 کاربر می پردازیم: سرور با 15 زیروکلاینت معمولی: پروتکل ارتباطی RDP (برای کار با کلیه نرم افزارهای گرافیکی سبک و سنگین).
فریم Core i9 48G-VGA 4G-SSD64-HHD 1TB = کمتر از 20 میلیون تومان سرور با 15 کلاینت تهی معمولی: پروتکل ارتباطی DDP (برای کار با نرم افزارهای گرافیکی، سبک و سنگین). Core i5 - ram 24G-SSD 64-HHD 1 TB = کمتر از 5 میلیون تومان